Sju rå toppturer til fots i Saudafjella

Sauda seven summits er et turkonsept som dreier seg om å samle sju av de gjeveste toppene som finnes spredt rundt Sauda, med utgangspunkt i de mange dalførene spredt rundt fjorden.

Alle som deltar og kan dokumentere at de har fullført samtlige sju turer innen fristen vil få en unik kvalitetstrøye med Sauda seven summits-logoen trykket på.

Samtlige sju turer er krevende høyfjellsturer, og forutsetter at du selv kan finne frem under de gjeldende vær- og føreforhold. Sommerturene i dette heftet har kart med inntegnede ruteforslag. Dette er ikke definitive ruteanbefalinger! Vær obs på at du selv er ansvarlig for din egen sikkerhet, og må sørge for å ha den nødvendige kunnskapen om navigasjon, bekledning, mat og drikke.

REGLER

Du må kjøpe sesongens turhefte. Dette er din billett for å kunne delta og samtidig gjøre deg fortjent til en tøff, teknisk trøye med logotrykk. Trøya får du kun dersom alle sju turer er gjennomført, som et synlig trofé på sommerens ivrige turinnsats!

Dermed er det bare å ta beina fatt og komme seg til fjells!

Sørg for å dokumentere tursamlingen din. D Det gjøres på én av disse to måtene:

  1. Last ned turappen DNT SjekkUT til mobilen din. Søk frem turlista som heter Sauda seven summits 2017 og trykk ”Bli med”. Da vil du finne våre sju topper som turposter i denne lista, og etterhvert som du besøker en topp kan du digitalt loggføre ditt besøk i appen.

eller

  1. Ta bilde av deg selv på toppen og foran Sauda seven summits-skiltene som er festet på vardene. Sørg for at både du og toppskiltets navn er synlig. Sju bilder sendes på epost til saudasevensummits@gmail.com

OBS! Man kunne dokumentere besøk på alle sju toppene for å motta premie etter fullført sesong.​​​​​​

S7S SOMMER: 

  • Hustveitsåta 

  • Nordreskårnuten 

  • Storaheinuten

  • Kyrkjenuten

  • Tinden

  • Skaulen

  • Skorvenuten