SAUDA SEVEN SUMMITS

Sauda 7 Summits er ikke lengere en del av Sauda Turlag. Sauda Idrettslag Randone har overtatt ansvar og drift av S7S, og disse sidene vil ikke bli oppdatert. Etterhvert vil sidene også fjernes.

https://www.facebook.com/saudasevensummits/

https://www.instagram.com/saudasevensummits/


Sauda seven summits er krevende turkonsept der du må regne med å svette litt for å nå målene dine. For å stå på toppen av alle sju fjell kommer det til å kreve noe av det. Nettopp derfor blir gevinsten så stor når du klarer det!

Sauda seven summits arrangeres som en sommervariant (1. juni - 30. september) og en vintervariant (1. januar - 31. mai). Det er viktig å merke seg at begge årstider krever at du har kunnskaper nok til å klare deg på egenhånd i fjellet. Ingen av turene tilrettelegges med skilting eller merking - her må du kunne lese kart og håndtere vær- og føreforhold selv. Der ligger en stor del av utfordringen.

  1. Meld deg på
  2. Registrer turene dine på Kom-deg-UT appen
  3. Kom deg ut på tur:)

Husk å følge oss på Facebook og Instagram for oppdateringer og inspirasjon. Bruk emneknaggen #saudasevensummits hver gang du poster turbilder, så kan du bli vinner av flotte trekkepremier ved sesongslutt.

God tur - stay safe!

Hilsen S7S-teamet; Asle Iversen, Espen Iversen, Martin Fjellheim Hansen, Tommy Listøl, Bjørn Åge Dybdal-Holthe og Åge F. Midthun.Velg sommer- eller vinter-summits på menyen under