Nærturer i Sauda 2021

Annet

Fra dato
1. april kl. 08:00
Til dato
18. april
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Annet, , Strand, Nærtur, Barn Vinter
Arrangører
Sauda Turlag, Haugesund Turistforening
Dette arrangementet har allerede startet!

Litt informasjon om nærturene til Sauda Turlag.

TURENE KAN DERE GÅ . Datoen på turen står frem i tid men dere kan gå når dere vil frem til 18. april 2021.

Sauda turlag har satt ut 10 skilt rundt om i Saudas Nærområde.

Dette er et opplegg der kun barn kan registrere seg. Likevel vil det være gunstig og trivelig om foreldre sammen med sine barn legger opp til en stund på tur sammen.

Dette er i utgangspunktet korte turer i nærområdet men la bilen stå hjemme og ta beina fatt.

En kan lage seg koselige turer ved å ta med fiskestang der det er sjø/vann.  Eller der turen starter mot fjellet kan en gå lengre en til skiltet og gjerne ha pølser i sekken og lage en kosestund ved en gapahuk.

En kan og lage seg rundturer og ta flere skilter samtidig. Poenget er at familien er ute på tur sammen og koser seg med å være ute.  Informasjon og deltagerskjema på Sauda turlag sine sider. Skriv ut deltagerskjema og bli med.

Dette kan og være et alternativ til skoleklasser/barnehageklasser som trenger et avbrekk på dagen. Det gjør som regel godt å komme ut i frisk luft for å klarne hode.  Det er viktig å skrive rett skilt-nummer på rett tur.

Print du deltagerskjemaet og bli med. Vi trekker premier blandet dei som leverer dette inn innen 18. april 2021. Ta bilde av utfylt skjema og send på messenger eller til sauda.turlag@dnt.no

Lykke til og God Tur.

Turbeskrivelser:

Deltagerskjema:

Deltagerskjema manglet tur nr. 6. Dette er rettet opp i. Har du skrevet ut skjemaet uten tur 6 bruker du det og noterer turen under tabellen.